Our Blog

Menu “90 verjaardag”

Koud Voorgerechten

Mousse van ham van de Ardenen

*****of*****

Terrine van haas van thuis

Warm voorgerechten

Bouchées van garnalen

*****Of*****

Sint-Jacobschelpen, groenten

Nagerechten

Snoekbaars filet met zuurkool, witte butter

*****of*****

Hinde met saus Diane

Dessert

Baba au Rhume

*****of*****

Peer “Belle Hélène”

3 services

-Koud voorgerechten                                     Warm voorgerechten

-Nagerchten                                                    Nagerechten

-Dessert                                                            Dessert

39.50€                                                              47.50€

Volle menu: 54.50€

 

 

 

Suggestions de Saison :

Voorgerechten :

-Oester Belon 6/9/12                                 24€/36€/48€

-Huisgemaakte haas terrine                     13.50€

-Mousse van ham van de Ardenen            13.90€

-Bouchée à la Reine                                      13,80€

-Sla van garnalen                                        22,50€

-Sint-Jacobschelpen:

  • meunière/met knoflook                   24.50€
  • met groenten                                      19.80€

Nagerechten:

Zuurkool:

  • Alsacienne                                              24.50€
  • met ham                                                 25.50€
  • met varkenvlees                                    24.50€

-Zwezerik Archiduc, pommes duchesse    33.50€

Snoekbaars filet met zuurkool, witte butter      26.50€

-Stoofpot van hinde in de bourguignonne wijze  23.50€

Hinde met saus Diane                                  29.50€

-Fazant:

  • gebraden/ cream                                      55.50€
  • in de brabançonne wijze                        57.00€

Rable van haas (cream/pepper/Arlequin)      76.00€

Wijn voor de menu

Koud voorgerechten: Tavel, Ogier (Rhône, ROsé)

Warme voorgerechten: Bourgogne Blanc, Nuiton-Beaunoy

Nagerechten: Riesling grand cru, “Wiebelsberg”, Boeckel

of

Secco Vintage, igt Verone, Bertani

3 services: 18.00€  (2 glazen)

Volle menu: 25.00€ (3 glazen)

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *