Our menu

  • Tradition kitchen, fish and mussels from Brussels

     Salmon from Gravalax 21,90 €
    la “Poutargue” sur toast en exclusivité 11,80 €
    Pourtargue fish with toast and sauce 12,00 €
    Fish-pan with shrimp from Namur 15,00 €
    Tomatoe stuffed with shrimp 15,00 €
    Brain of cow calf with tartare sauce 14,90 €
  • Poissons et Moules Grand Place de Bruxelles

    La sole meunière 30,00 €
    Lemon sole from Oostende 33,00 €
    Le saumon à l’unilatérale 23,50 €
    Le cabillaud royal dijonnaise 26,00 €
    Mussels from brussels 25,00 €
    Mussels white win 26,00 €
    Le Waterzooi de Poissons ( Loup de mer, Saumon, Moules) 25,50 €
  • Raw ground beef with salad and fries 18,00 €
     Toutes les races de bœuf  ont été élevées sur leur terroir d’origine et les viandes sont d’une maturation de minimum 6 semaines
    Nos Viandes Rouges sont accompagnées de Pommes Frites et D’une petite Poelée de Légumes
    Pour toutes sauces et légumes , voir le chapitre “Garnitures et Légumes “
    Aubrac, Entrecôte  32.00€
    Simmenthal, Cuberol  40.00€
    La Côte à l’os, Black Angus +/- 1.2 kg (min 2cts) 49.50€ pp
    La côte de veau à la plancha 22,50 €
    Côte de veau grand-mère 25,50 €
    L’Escalope de Veau Viennoise 20,00 €
  • Chicken stuffed pastry with fries 18,00 €
    Ghent chicken waterzooi with vegetables 18,00 €
  • Des Plats comme les grands mais adaptés pour les enfants de moins de 12 ans

    Cheese croquettes 8,00 €
    Le Steack haché , Frites, Sauce au Choix 12,00€
    Le Vol-Au-Vent, Frites 10,00€
    Le Saumon Poelé, Garniture au choix 12,00€

Our specialties

  • Belgian Specialities

    Starters
    Northsea Shrimp croquettes (House specialty) 16,00 €
    Cheese croquettes 13,90 €
    The croquettes duo ( cheese et shrimp) 14,90 €
    Haring fish from the balcan manner by the taverne 10,90 €
    Our dishes
    Cow calf with belgian fries 20,20 €
    Ghent chicken waterzooi with vegetables 18,00 €
    Raw ground beef with salad and fries 18,00 €
    Lemon sole from Oostende 33,00 €
    Mussels from brussels 25,00 €
    Mussels white win 26,00 €
  • Specialities from Belgian and Brussels

    Le Chicken stuffed pastry with fries 18,00 €
    Chitterling sausage grilled with Belgian fries 19,20 €
    French head of veal with belgian fries 19,90 €
    Raw ground beef with fries 18,00 €
    French calf sweetbread 28,50 €
    Calf’s saute kidney with mustard sauce 27,90 €
    Calf’s saute with Belgium sauce from Liege 21,20 €

Light dishes

  • Supplement
    French fries 3,50 €
    Stewed potatoes 3,50 €
    Mashed potatoes 3,50 €
     Mayonnaise sauce 2,00 €
    Bearnaise sauce 4,50 €
    Choraanse sauce 5,00 €
    Vegetables
    Green vegetables 6.00 €
    Tomatoes salade 7,00 €
    Vegetables from the market 7,00 €
  • Plain omelette 9,00 €
    Omelette with ham 11,50€
  • Lasagna with vegetables from the sud 14,50 €
    Plate with vegetables from the market 15,50 €

Dessert

  • Pastries
    Giant rum baba with mandarin 9,00 €
    Rum babas “Negritta” 9,00 €
    Apple strude 8,00 €
    Apple strude with vanille ice cream 9.00 €
    Dessert
    Caramel cream with speculoos from the house Dandoy 8,00 €
    Iced chocolate Profiterole with hot chocolate sauce 8,50 €
    Chocolate mousse 8.00 €
    Meringues with whipped cream 8.00 €
  • Coupe ice cream with 2 bolls of sorbet 6,90 €
    parfum : Vanilla, Moka, praliné, Passion fruit, cranberry, strawberry, lemon
    Iced coffee 7,50 €
    Ice cream with hot chocolate and whipped cream 9,00 €
    Brazilian ice cream 8.00 €
    Ice cream Mikado with whipped cream 9.00 €
    Ice cream meringues with whipped cream 8.80 €
    Carpaccio of pineapple marinated with sweet spices and ice cream with coco
    8,20€
    Additional whipped cream 1,50 €